Logo
Ringe Kost- og Realskole
Vi tror ikke på standarder
og skaber de rigtige løsninger for de enkelte unge

Ringe Kost- og Realskole har en lang tradition for massiv efteruddannelse af vores pædagogiske personale – her senest et toårigt efteruddannelse i metalisering i forståelse og behandling af børn og unge i udsatte positioner.

Det har vi prioriteret, fordi vi mener det meget alvorligt, når vi siger, at vi har som ambition at gøre den forskel, der gør en forskel i de unges liv. Skal man kunne det, skal man være dygtig!

Dette kræver en klar strategi, hvor vores fælles pædagogiske retning bliver understøttet af uddannelse og reflekteret praksis.

Gennem mere end 65 år har vi erfaret, hvad der skal til for, at de unge kan opnå succes i skolen og blive i stand til at tage deres afgangsprøve.
Det er relationerne, der bærer igennem – relationer mellem de unge og de voksne samt relationerne mellem de unge.

Det er her, kraften til forandring bliver skabt og udviklet.

Nyheder

24 Mar

Forlænge nedlukningen til efter påske

Kære forældre og pårørende Som I sikkert har hørt, har myndighederne besluttet at forlænge nedlukningen af store dele af samfundet foreløbigt til efter påske. Det betyder også lukket skole hos os bortset vores nødberedskab.

Læs mere
19 Mar

Aflysning Familiedag den 16. maj 2020

Med baggrund i den meget alvorlige situation, Danmark og verden står i med en COVID-19, aflyser skolen dette års Familiedag d. 16. maj 2020.

Læs mere