Hvordan bliver man elev?

For at et barn kan blive elev på Skolen ved Søen skal der først foregå et visitationsforløb ved hjælp af barnets socialrådgiver og PP-konsulent. Beslutningen om at starte dit barn som elev på Skolen ved Søen vil altid ske i samarbejde med dig som forælder. Udgifterne til tilbuddet betales af kommunen,når de har visiteret dit barn til tilbuddet.

Hvis du som forælder er bekymret for dit barns sociale, følelsesmæssige og skolefaglige udvikling og kan se tegn på, at dit barn ikke trives, og hvis du derfor tænker, at Skolen ved Søen kunne være det rigtige skole- og behandlingstilbud til dit barn, kan du henvende dig til kommunens pædagogisk psykologiske rådgivning (PPR) eller dit barns socialrådgiver.

Hvis du vil vide mere om Skolen ved Søen kan du læse mere her på hjemmesiden, eller du skal være velkommen til at kontakte skoleleder, autoriseret psykolog, Anna-Sophie Trolle på tlf. 6262 2080/ ast@ringekostskole.dk

Sommerferie til og med fredag den 9. august

Skolestart