Der er mange muligheder i fritiden

Tankegangen bag skolens store vifte af fritidstilbud er simpel: aktivitet øger velværet helt generelt, hvilket betyder, at også skolegangen bliver lettere.

Derfor tilbyder skolen en intern fritidssektor med mange muligheder og med kompetente undervisere og instruktører eksempelvis ridning, computer-gaming, motorsport/cross, musik, wellness, fitness, basketball, badminton, tennis, klub med forskellige værksteder, kæmpe hoppepude, håndbold eller fodbold.

Derudover er det en vigtig værdi for skolen, at vores elever har mulighed for at deltage i fritidstilbud uden for skolen i det fynske foreningsliv, hvilket der er rig mulighed for at gøre.

Alle elever på Ringe Kost- og Realskole skal deltage i mindst en fast aktivitet ugentligt enten internt på skolen eller eksternt.

Eksempler på fritidsaktiviteter

 • Motorsport

  Motorsport giver fart og spænding og er særlig populær blandt drengene.
  Vi har: Cross, Knallertværksted og -kørekort mooncar og trial

 • Ridning

  Ridning / Stalden er en god aktivitet for både pigerne og drengene. De kan få fast undervisning i dressur/ spring og evt. have egen hest i stalden. Flere gange om året er der stævner, hvor de møder andre unge.

 • Fitness

  På Ringe Kost- og Realskole anerkender vi, at vi har et særligt ansvar for at fremme elevernes sundhed. Det gør vi bl.a. gennem en sund og varieret kost samt ved, at skolen har sit eget professionelle fitnesscenter, hvor der er rig mulighed for såvel styrke – som kredsløbstræning.
  Fitness-centeret har åbent hver dag og bruges af alle dem, der gerne vil komme i god form, holde sig i god form eller måske tabe sig lidt.

 • Klub

  Som noget nyt har vi fået en klub. Her kan man, sammen med andre spille på flippermaskine, pool, dart, playstation, og for de kreative er der multi-værksteder med tegning, perler, læder osv.

 • Musik

  I musiklokalet kan man, sammen med andre unge fra kostskolen, gå til musik og sang. Det er her, man kan finde sin egen “popstar” frem og optræde i skolens band ved vore arrangementer. Det er også her, der laves live-Tv og radio, der sendes på skolens Tv-kanal.

 • Lørdagsarrangement

  Lørdagsarrangementer laves lørdag aften og er en bred vifte af aktiviteter, f.eks. klatreøvelser i hallen, wellness aften, fester, forskellige husturneringer, foredrag m.m

  Dette er en god mulighed for at prøve sine grænser af i et afslappende og hyggeligt samvær med andre, og det er frivilligt at deltage.

Nyheder

26 Sep

Stalden september 2020

Vi har samlet en masse billeder fra Stalden september 2020.

Læs mere
23 Sep

Droneflyvning over skolen

Droneflyvning over skolen er dejlig efterårsdag i 2020.

Læs mere