Weekend / Sommerlejre

Weekend

Hver anden weekend og i alle ferier tager eleverne hjem og holder fri. Enkelte bliver på skolen i weekend-huset, hvor der er voksne, som de laver forskellige aktiviteter med.

I de weekender hvor dit barn bliver på skolen, er der skolegang om lørdagen, fordi de ofte har en ekstra fridag om mandagen, når de er hjemme.

Når børnene ikke lige har andre planer i weekenderne, har de mulighed for at deltage i arrangementer på skolen.
De kan være sammen med vennerne, og måske aftale med de voksne, at de sover sammen med en ven.
Der er en masse forskellige aktiviteter som f.eks. klatreøvelser i hallen, wellness aften, oktoberfest, forskellige hus-turneringer, foredrag m.m.

Dit barn tager måske også i svømmehallen, biografen eller til stranden med sin kontaktperson.
Måske er dit barn én af dem, der synes stalden er det fedeste sted at være, og spiser morgenmad om søndagen sammen med de andre ryttere.

Hvis børnene har mere lyst til at være dig selv, så har de altid deres eget værelse, hvor de selv bestemmer.

Det er kun fantasien, der sætter grænsen for, hvad de laver i weekenden, når bare det er aftalt med de voksne.

Sommerlejre

I sommerferien kan dit deltage på forskellige sommerlejre. De er velkommen til at deltage på flere lejre.

De seneste år har vi haft ridelejr, bold-lejr, stjernetræf med musik, gamer-lejr og cykel-lejr, men det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad vi laver på lejrene – det skal bare være sjovt og hyggeligt for alle.

Så hvis du eller dit barn synes, at sommerferien er lang derhjemme, så er der masser af muligheder for en aktiv ferie på sommerlejrene.

Der er typisk mellem 12 – 20 elever på den enkelte lejr, der starter på Ringe Kost- og Realskole om mandagen kl.12 og slutter fredag kl. 12.

Nyheder

24 Mar

Forlænge nedlukningen til efter påske

Kære forældre og pårørende Som I sikkert har hørt, har myndighederne besluttet at forlænge nedlukningen af store dele af samfundet foreløbigt til efter påske. Det betyder også lukket skole hos os bortset vores nødberedskab.

Læs mere
19 Mar

Aflysning Familiedag den 16. maj 2020

Med baggrund i den meget alvorlige situation, Danmark og verden står i med en COVID-19, aflyser skolen dette års Familiedag d. 16. maj 2020.

Læs mere