Sådan er fritiden

I fritiden kan du dyrke din yndlingssport, tage på ture med din kontaktperson, hygge og grine sammen med dine venner og de voksne, som altid er i husene.

På selve skolen har vi masser af aktiviteter: I musiklokalet kan, sammen med andre unge fra kostskolen gå til musik og sang. Det er her du kan finde din egen popstar frem og optræde i skolens band ved vore arrangementer. Det er også her, du kan lave live-Tv og radio, der sendes på skolens Tv-kanal.

I skolens professionelle fitnesscenter kan du under vejledning dyrke alt fra spinning til styrketræning, og f.eks. gå til holdtræning med fitness-instruktør.

I stalden kan du have din egen hest med eller benytte én af skolens. Der bliver redet hver dag i hal eller udendørs ridebane, og indimellem tager du med til stævner.

Er du til fart og spænding, kan du gå til cross, mountainbike eller knallert. Fra forår til efterår kører vi hver uge på en professionel bane i Svendborg.

Herudover har skolen en stor hal, hvor du kan spille håndbold, fodbold, badminton, basketball og meget mere.

Som noget nyt har vi fået en klub. Her kan du, sammen med andre spille på flippermaskine, pool, dart, playstation og for de kreative er der multi-værksteder med tegning, perler, læder osv.

Hvis du har andre ønsker, arrangerer vi hellere end gerne, at du kan dyrke din sport eller hobby udenfor skolen. F.eks. er der elever, som går til boksning, fodbold, håndbold og basket i Odense og Svendborg

Nyheder

20 Aug

Faglige test

To gange om året bliver eleverne systematisk testet i dansk og matematik.  

Læs mere
15 Aug

Pædagog søges

Ringe Kost- og Realskole søger en pædagog med tiltrædelse pr. 1. november 2019.

Læs mere