Weekend- og feriehus

Weekend- og feriehus:

Weekend- og feriehus er et pædagogisk tilbud i de weekender, hvor skolen har lukket. Weekend- og feriehuser åbent fra (normalt) fredag eftermiddag kl. 13 frem til enten søndag aften kl. 19 eller mandag aften kl. 19. Afhængig af varighed udgør weekenden således enten 2 eller 3 døgn.

Weekend- og feriehus er organiseret således, at eleverne kan være her under trygge rammer og naturligvis hele tiden under tilsyn af pædagogisk personale. 

Der bliver arrangeret forskellige aktiviteter tilrettelagt ud fra elevernes interesser samt årstiden.

Ophold i Weekend- og feriehus er et tilkøb til den løbende kontraktlige aftale, der er mellem skolen og den anbringende kommune.

Weekend- og feriehus:

Weekend- og feriehus er åbent fra skolen slutter (normalt fredag kl. 13.00) til skolen starter igen (normalt mandag kl. 19.00). Feriehuset omfatter således evt. weekend inden og evt. weekend efter.

I Weekend- og feriehus er eleverne her under trygge rammer og naturligvis hele tiden under tilsyn af pædagogisk personale. Der bliver arrangeret forskellige aktiviteter tilrettelagt ud fra elevernes interesser samt årstiden. Eleverne bor i et specielt indrettet hus, hvor vi søger at skabe så trygge og hjemlige rammer, som muligt.

Weekend- og feriehuser et tilkøb til den løbende kontraktlige aftale, der er mellem skolen og den anbringende kommune. Af hensyn til at skabe så gode rammer som muligt, betinger skolen sig, at den enkelte elev visiteres til Weekend- og feriehus. Vi lægger således stor vægt på, at eleven kan indgå i samværet med de øvrige børn/unge i Weekend- og feriehus.

Nyheder

26 Sep

Stalden september 2020

Vi har samlet en masse billeder fra Stalden september 2020.

Læs mere
23 Sep

Droneflyvning over skolen

Droneflyvning over skolen er dejlig efterårsdag i 2020.

Læs mere