Forlænget nedlukningen til efter påske.

Kære forældre og pårørende

Som I sikkert har hørt, har myndighederne besluttet at forlænge nedlukningen af store dele af samfundet foreløbigt til efter påske. Det betyder også lukket skole hos os bortset vores nødberedskab.

Ingen ved på nuværende tidspunkt, hvornår situationen normaliseres. Men vi følger myndighedernes udmeldinger tæt og skal naturligvis nok holde jer orienteret.

I mellemtiden vil fjernundervisningen fortsætte hver dag. Skolens lærere følger så godt og tæt som muligt hver enkelt elevs arbejde. De er klar til at støtte og hjælpe alt, hvad der er behov for. Lærerne er i løbende telefonisk kontakt med alle vores unger, ligesom de unges kontaktpersoner ca. hver anden dag ringer for at forhøre sig om, hvordan det går. Disse opkald vil ske fra ’ukendt nummer’, så vi beder alle om at tage telefonen i denne særlige periode, også selv om det er fra ’ukendt nummer’.

Vi håber, at COVID-19 situationen snarest kommer under kontrol, så vi kan vende tilbage til vores hverdage og liv. Lige nu må første prioriteten være, at vi alle følger myndighedernes instrukser alt, hvad vi kan, så vi i fællesskab kan hjælpe til med at redde  liv.

Har I spørgsmål eller kommentarer til dette, er I altid velkomne til at kontakte vores afdelingsledere eller mig.

Mange hilsner

Mariann Kordif
Autoriseret psykolog
Forstander
Ringe Kost- og Realskole