Jul på kostskolen
Når vi nærmer os jul, står traditionerne i kø på Ringe Kost- og Realskole

Julen begynder for alvor den sidste lørdag i november, hvor den årlige klippe- klistredag sætter sit præg på hele Kostskolen.

Dagen begynder med fælles brunch i den store spisestue.
Herefter går eleverne til deres huse, hvor der klippes og klistres på livet løs, så husenes juletræer og fællesrum kan pyntes op. I køkkenerne laves konfekt og bages julekager.
Alt imens eleverne har juletravlt i husene, er nogle af deres kammerater i gang med at sende direkte Tv ud til husene fra studiet i musiklokalet.
Udsendelsen følges tæt i husene, som deltager i konkurrencer på direkte Tv. Indimellem sendes der julehilsner til og fra kammeraterne, og det er også her årets julehit ”Søren Banjomus” har premiere med skoleårets afgangsklasser.

Endelig krydres udsendelsen med masser af dejlig julemusik.
Dagen slutter når mørket falder på. Her tændes de mange tusinde lys i det store bøgetræ i skolegården, som kan ses i det meste af Ringe i hele julemåneden.

Efter klippe- klistredagen er julen for alvor slået i gang på Kostskolen, og det hele kulminerer den sidste aften inden hjemrejse på juleferie.
Den aften spises der julemiddag med alt, hvad dér hører til.
Skolens fantastiske køkkenpersonale har stået i køkkenet hele dagen for at hygge mest muligt om skolens elever. Det er de voksne der serverer for de unge denne særlige aften.
Efter julemiddagen er det så tid til det store traditionelle jule-banko, hvor der er masser af gevinster både meget dyre og mindre dyre.

Dagen derpå har køkkenet igen været i gang og serverer dejlig brunch, inden hjemrejsen til juleferien begynder.
Ringe Kost- og Realskole ønsker alle en rigtig glædelig jul og et lykkebringende nytår

Nyheder

24 Mar

Forlænge nedlukningen til efter påske

Kære forældre og pårørende Som I sikkert har hørt, har myndighederne besluttet at forlænge nedlukningen af store dele af samfundet foreløbigt til efter påske. Det betyder også lukket skole hos os bortset vores nødberedskab.

Læs mere
19 Mar

Aflysning Familiedag den 16. maj 2020

Med baggrund i den meget alvorlige situation, Danmark og verden står i med en COVID-19, aflyser skolen dette års Familiedag d. 16. maj 2020.

Læs mere