Kære forældre og samarbejdspartnere

Så er skoleåret 2019/20 ved at rinde ud, og sommeren venter med 4 spændende sommerlejre, der alle har god tilslutning.

Sidste halvdel af skoleåret blev bestemt ikke, som vi havde planlagt. COVID-19 gjorde, at vi i 2½ uge måtte lukke ned på nødberedskab, i maj måtte vi aflyse Familiedagen, og da vores 32 afgangselever skulle fejres fredag d. 19. juni, måtte vi for første gang nogensinde gøre det uden deltagelse af deres familier.
Specielt det sidste er vi rigtig kede af, da afgangsprøverne er en vigtig milepæl for vores elever og deres familier. Vi håber, dette var første og sidste gang, familierne måtte følge med på FB, mens arrangementet blev live-streamet.

Søndag d. 9. august efter 15.00 åbner vi skolen igen og tager hul på det næste skoleår. Det vil vi glæde os til!

Jeg vil gerne takke alle for (skole)året, der er gået og ønsker alle en dejlig sommer.

Skolens kontor har åbent hele sommeren undtagen uge 29 og 30, hvor der dog er åbent for telefonisk henvendelse.

Mange hilsner
Mariann Kordif