Tilmelding translokation 2019

Kære forældre og pårørende til skolens afgangselever.

Så nærmer tiden sig til skoleårets afslutning og dermed også til, at jeres barn afslutter enten 9. eller 10. klasse på Ringe Kost- og Realskole.
Det vil vi naturligvis gerne fejre, så derfor inviteres I hermed til translokation mandag d. 24. juni 2019.

Vi gør opmærksom på, at der i skolens trykte kalender står, at vi fejrer translokation til 26. juni, men det er en fejl.

Fra kl. 17:00 til ca. 17:40 vil der være tilbud om lidt grillmad i skolegården, hvorefter alle går ind i spisestuen til den fælles afslutning. Vi påregner at være færdige med programmet omkring 19:30.

Derefter har jeres børn sommerferie, og for nogen er tiden dermed kommet til at sige helt farvel til Ringe Kost- og Realskole og til alle de mennesker, der har haft betydning for deres tid her hos os.

Vi håber, at I har mulighed for at komme og være med til at fejre jeres barn. Søskende, bedsteforældre og andre betydningsfulde personer i netværket er naturligvis mere end velkomne.

Af hensyn til bespisningen beder vi jer om at ringe til jeres barns hus og angive hvor mange personer, der kommer. Vi vil meget gerne have besked senest fredag d. 14. juni.

Se flere billeder fra skolens translokation i 2018

Se opdateret vægkalender 2018-19 her

 

På snarligt gensyn
Medarbejdere og ledelsen

Ringe Kost- og Realskole